Taina contesei - Mary Jo Putney

Titlul orginal: The Controversial Countess
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1993
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2012
Editura la care a aparut: Lira
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Jo_Putney#As_Mary_Jo_Putney
'Taina contesei' de Mary Jo Putney este al doilea volum din seria 'Fallen Angels'. Romanul urmareste povestea de dragoste dintre Rafael Whitbourne si Margot Ashton, cunoscuta drept contesa Janos. Cei doi impart o poveste de dragoste tumultoasa in trecut iar acum se reintalnesc intr-o misiune in Europa.

Editii Taina contesei - Mary Jo Putney

Lira
Brosata (paperback)
 
11,99LEI
Cumpara
-20%
Litera
Brosata (paperback)
11,99LEI 9,59LEI
Cumpara

Despre Taina contesei - Mary Jo Putney

Rafael Whitbourne, duce de Candover, este un barbat cuceritor si sarmant cunoscut pentru aventurile amoroase cu femei maritate sau vaduve. Prietenul sau il trimite in Paris intr-o misiune. Scopul? Trebuie sa descopere un posibil complot ce ameninta pacea subreda dintre Franta si Europa, in urma actiunilor intreprinse de Napoleon. 
Aici barbatul o reintalneste pe Margot, cunoscuta in inalta societate sub identitatea contesei Janos, femeia care in urma cu doisprezece ani i-a frant inima. Ceea ce nu stie barbatul este ca si Margot a suferit in urma lui. Acum contesa vrea sa dea uitarii trecutul dureros si pe barbatul care a nedreptatit-o.
Resentimentele isi fac loc in relatia lor, dar in acelasi timp reinvie si pasiunea. Acum Rafael este hotarat sa o recastige pe femeie. Oare va reusi?
Volumul prezinta si dedesubturi ale vietii de spion, ale comploturilor si intrigilor menite sa distruga. Spionii Margot si Rafael nu isi permit sa greseasca si trebuie sa se concentreze la misiunea lor, pentru ca, in fond, soarta Europei cat si a Frantei depind de aceasta.
Pasiune, dragoste, mistere, actiune, intrigi, situatii la limita, suspans, toate completeaza tabloul povestii.
Cei doi isi vor indeplini misiunea? 
Rafael si Margot vor reusi sa dezlege tainele trecutului si sa isi traiasca poveste de dragoste?