Suflete pereche - Mary Balogh

Titlul orginal: Simply Love
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 2006
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2009
Editura la care a aparut: Lider
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_Balogh#Bibliography
Protagonistii din `Suflete pereche`, cel de-al doilea roman din Quartetul Simply, sunt Anne Jewell si Sydnam Butler, doua suflete singure si puternic incercate de destin. Destinul lui Anne se schimba in momentul in care primeste o invitatie de a-si petrece vacanta impreuna cu fiul ei in Tara Galilor, la conacul lui Sydnam Butler.

Editii Suflete pereche - Mary Balogh

Lider
Brosata (paperback)
 
9,99LEI
Cumpara
Lider
Brosata (paperback)
Lider
Brosata (paperback)

Despre Suflete pereche - Mary Balogh

Anne Jewell si Sydnam Butler sunt protagonistii celui de-al doilea roman al Quartetului Simply, `Suflete pereche`. Sunt doi oameni singuri si incercati foarte puternic de viata. Anne Jewell, protagonista romanului, este profesoara la o scoala de fete si mama a unui baiat de 9 ani. Destinul lui Anne se schimba in momentul in care primeste o invitatie de a-si petrece vacanta impreuna cu fiul ei in Tara Galilor. Aici il intalneste intamplator pe Sydnam Butler, administratorul frumosului conac de pe litoral, unde este cazata. Veteran de razboi, Sydnam nu mai este barbatul frumos din tinerete, ci poarta urmele torturilor din trecut. Chiar si cu un defect fizic, el reuseste sa o cucereasca pe Anne, iar cei doi ajung sa petreaca momente deosebite impreuna, departe de prejudecatile celor din jur.
 
Insa, un scandal va izbucni intre cei doi, iar acest lucru ii va determina sa ia decizii cruciale, care le-ar putea schimba vietile.