Spinii dragostei - Arlette Geneve

Titlul orginal: Las espinas del amor
Limba primei editii: spaniola
Anul aparitiei primei editii: 2007
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2013
Editura la care a aparut: Lider
Wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Arlette_Geneve#Como_Arlette_Geneve
In `Spinii dragostei`, Arlette Geneve aduce in atentia cititorilor o poveste de dragoste tumultoasa, care in final se va dovedi veridica, dintre un barbat, aflat intre orgoliu si pasiune, si o femeie al carei destin va fi schimbat de iubire. Vor ramane impreuna cei doi?

Editii Spinii dragostei - Arlette Geneve

Lider
Brosata (paperback)
 
1,99LEI
Cumpara
Lider
Brosata (paperback)

Despre Spinii dragostei - Arlette Geneve

Actiunea romanului este plasata in Spania si Anglia in anul 1826. Contele de Ayllon, acuzat de tradarea inaltilor din stat si constient de arestarea sa iminenta, hotaraste ca mama lui si Aurora de Velasco y Duero, singura lui nepoata, sa mearga in Anglia.
 
Aici, Aurora afla secrete dureroase din familie si cunoaste iubirea. Astfel, ea descopera ca tatal sau, John Beresford, nu este mort ci face parte din aristocratia engleza. In timp, Aurora afla si despre planurile tatalui sau: de a o promite pentru casatorie lui Justin Cayton Penworld, un lord englez arogant si sfidator. Desi ea este indragostita de un alt barbat, tatal ei nu renunta la ideea ca Aurora sa se casatoreasca cu lordul Penworld, din interese financiare.
 
Relatia dintre Justin si Aurora devine tensionata si tumultoasa, iar in urma casatoriei apar si doi gemeni. In timp, Aurora incepe sa descopere calitati in barbatul de langa ea, iar relatia lor devine una pasionala. 
Care va fi deznodamantul? Cine va birui: orgoliul, pasiunea sau iubirea?