Sarada - Sandra Brown

Titlul orginal: Charade
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1994
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1994
Editura la care a aparut: Miron
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Sandra_Brown#As_Sandra_Brown
Cat Delaney, actrita intr-un serial de televiziune, primeste a doua sansa la viata in urma unui transplant de inima. Insa tocmai acest lucru s-ar putea sa o coste viata. Oamenii din jurul sau nu sunt ceea ce par insa mai inspaimantatoare sunt cele trei accidente mortale ale altor trei pacienti care fusesera supusi unui transplant in aceeasi zi…

Editii Sarada - Sandra Brown

Miron
Brosata (paperback)
 
23,99LEI
Cumpara
Miron
Brosata (paperback)
 
17,99LEI
Cumpara
Miron
Brosata (paperback)
Miron
Brosata (paperback)

Despre Sarada - Sandra Brown

Frumoasa si cunoscuta actrita Cat Delaney ce o joaca pe Laura Madison intr-un serial de televiziune primeste o noua sansa la viata. In 1990 supravietuieste unui transplant de inima, care ii da sansa la o noua viata si la o noua poveste de iubire. Se indragosteste de medicul Dean Spicer cu care are o relatie frumoasa insa de scurta durata, intrucat se hotareste sa paraseasca Malibu si sa se mute in San Antonio. Aici se alatura lui Bill si initiaza un proiect deosebit, Copiii lui Cat. Il intalneste ulterior pe scriitorul de romane politiste Alex Pierce. Barbatul fusese politist si este greu de inteles si de iubit, dar in pofida acestui lucru, Cat ramane alaturi de el.
Actrita duce o viata linistita pana cand incepe sa primeasca scrisori anonime legate de pacienti care au suferit un transplant in aceeasi zi in care a avut loc si interventia ei, dar care au fost ulterior ucisi. Conchide, in urma citirii scrisorilor, ca la patru ani de la transplat va fi si ea omorata. Asa ca ii povesteste totul lui Alex si ii cere sa il prinda pe cel care o ameninta. Insa barbatul se dovedeste a nu fi omul pe care Cat il cunoaste. 
Cine se ascunde sub masca scriitorului de romane politiste?
Cine este ucigasul?
Ce se va intampla cu relatia dintre Cat si Alex?