Presopunctura - Sabin Ivan

Autor: Sabin Ivan
Titlul orginal: Presopunctura, un masaj la indemana oricui
Limba primei editii: romana
Anul aparitiei primei editii: 1983
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1983
Editura la care a aparut: Medicala
Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Sabin_Ivan
Volumul cunoscutului specialist in balneofizioterapie si recuperare medicala, Sabin Ivan, apare initial in anul 1983, fiind prima lucrare de acest gen in limba romana. Mai mult, 150.000 de exemplare au fost vandute la scurt timp de la publicare, astfel ca o noua editie a fost tiparita ulterior.

Editii Presopunctura - Sabin Ivan

Medicala
Brosata (paperback)
 
17,99LEI
Cumpara
-30%
Medicala
Brosata (paperback)
48,99LEI 34,29LEI
Cumpara

Despre Presopunctura - Sabin Ivan

Sabin Ivan, renumit balneofizioterapeut cat si specialist in recuperare medicala, utilizeaza in paralel si unele terapii naturiste, respectiv presopunctura si acupunctura.
Ce este presopunctura? De ce sa folosim remedii naturale si sa nu apelam intotdeauna la medicamentatia clasica? Cine poate utiliza presopunctura si in ce conditii? Sunt cateva dintre intrebarile la care specialistul ofera raspunsuri in lucrarea sa.
Volumul este in esenta o incursiune in fundamentele presopuncturii, o practica de medicina alternativa, Sabin Ivan dezvoltand principiile medicinei traditionale chineze, evolutia masajului de-a lungul timpului cat si o serie de recomandari pentru a deveni un bun presopunctor.
De asemenea, Presopunctura, un masaj la indemana oricui include un ghid terapeutic in combaterea ametelilor, anginelor pectorale, convulsiilor, celulitei, insomniilor, indigestiei, edemelor, crampelor, hipertensiunii arteriale si a unei game largi de dureri, inclusiv dureri de cap, ale spatelui, ochilor, membrelor, umerilor etc.