Dorinta - Amanda Quick

Titlul orginal: Desire
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1993
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 1994
Editura la care a aparut: Columbus
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_works_by_Jayne_Ann_Krentz
'Dorinta', volum semnat de Amanda Quick o are protagonista pe Lady Clare. Dupa moartea tatalui sau, femeia stie ca trebuie sa se casatoreasca pentru a putea proteja insula ce i-a ramas mostenire, insa are o mare surpriza cand il intalneste pe barbatul ce ii va fi sot. Acesta nu este nimeni altul decat un razboinic de temut, Sir Gareth de Wyckmere, nicidecum un poet romantic calare pe un cal alb. Femeia isi propune sa il modeleze dupa dorintele sale. Va reusi oare Lady Clare?

Editii Dorinta - Amanda Quick

Lira
Brosata (paperback)
 
4,99LEI
Cumpara
-60%
Colemus
Brosata (paperback)
17,99LEI 7,20LEI
Cumpara

Despre Dorinta - Amanda Quick

Incapatanata si frumoasa Lady Clare isi pierde tatal, iar insula acestuia ii ramane drept mostenire. Tanara isi administreaza foarte bine insula insa are nevoie de protectie, iar pentru aceasta trebuie sa se marite. Atrage atentia unui prim barbat, vecinul sau Nicholas din Seabern, care o rapeste in incercarea de o face sotia sa. Este refuzat, reputatia lui Claire ramane patata iar posibilitatile de a-si gasi un sot se diminueaza.
Vestea ca exista o insula, respectiv un pamant cu ierburi si flori unde se produc parfurmuri si implicit garantia unei vieti instarite si statornice, ajunge la urechile lui Sir Gareth de Wyckmere. Insa barbatul nu este nici pe departe ceea ce isi doreste frumoasa Claire. In loc de un print chipes si romantic, femeia intalneste un razboinic de temut, un luptator cu experienta in doborarea banditilor, cunoscut si sub numele de Cerberul din Wyckmere.
Claire vrea un om vesel, citit, sensibil nicidecum razboinicul masiv ce intra pe portile castelului. Este socata la vederea barbatului insa insista sa il modeleze potrivit dorintelor sale. La randul sau, Gareth este hotarat sa apere ce este al lui.
Divergentele dintre cei doi starnesc o pasiune incendiara. Insa si urzeli malefice ameninta cuplul. Ce transformari va suferi Gareth? Cum se va desfasura povestea de dragoste dintre cei doi?