Catre un zeu necunoscut - John Steinbeck

Titlul orginal: To a God Unknown
Limba primei editii: engleza
Anul aparitiei primei editii: 1933
Anul aparitiei primei editii ramanesti: 2011
Editura la care a aparut: Polirom
Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/To_a_God_Unknown
`Catre un zeu necunoscut` este unul dintre primele romane ale lui John Steinbeck, autor castigator al premiului Nobel pentru Literatura in anul 1962. Volumul il are protagonist pe Joseph Wayne, un barbat care isi ridica o ferma bogata pe terenurile din California, potrivit ultimei dorinte a raposatului sau tata. Volumul dezvolta concepte despre cunoasterea si stapanirea naturii de catre om.

Editii Catre un zeu necunoscut - John Steinbeck

-40%
Polirom
Brosata (paperback)
24,95LEI 14,99LEI
Cumpara
-15%
Polirom
Brosata (paperback)
19,95LEI 16,99LEI
Cumpara

Despre Catre un zeu necunoscut - John Steinbeck

Protagonistul romanului este Joseph Wayne, care pentru a onora ultima dorinta a tatalui sau, ridica o ferma prospera pe terenurile Californiei. Dupa ce tatal sau moare, Joseph ajunge sa creada ca spiritul acestuia s-a intrupat intr-un copac de la ferma in care locuieste impreuna cu familia lui. Credintele pagane ale lui Joseph il vor speria pe unul dintre fratii sai, care va decide sa omoare copacul si, astfel, sa declanseze asupra pamanturilor familiei boala si seceta. 
 
`Catre un zeu necunoscut` este printre primele romane scrise de John Steinbeck, autor castigator al premiului Nobel pentru Literatura in anul 1962. Romanul prezinta o poveste misterioasa care dezvolta conceptele cunoasterii si stapanirii naturii de catre om.